• Sunwear-keilapaidat
  • Referenssi Espoon Blues
  • Referenssi Lastenklinikoiden Kummit ry.
  • Referenssi The Simpsons


Parempaa annettavaa

Mainoslahja-Team Oy on yksityinen suomalainen yritys, joka tuottaa laadukkaita mainos- ja liikelahjoja, sekä menekinedistämistuotteita ja näihin liittyviä palveluratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Haluamme tarjota asiakkaillemme luovia ratkaisuja ja uusia ideoita ja olla rakentamassa asiakkaidemme menestystarinaa. Tavoitteenamme on asiakkaan liiketoiminnan edistäminen.

Voimme huolehtia asiakkaan puolesta kaiken aina ideoinnista varastointiin asti. Myös yrityksen tarpeisiin räätälöity verkkokauppa kuuluu palveluihimme. Palvelukokonaisuus rakennetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tuotevalikoimamme kattaa koko liikelahja- ja markkinointituotekentän pienistä suuriin tuotteisiin sekä tekstiilit. Tarjoamme myös kotimaisia vaihtoehtoja. Lisäksi kauttamme on mahdollista teettää tuotteet omalla designilla. Koska tuotevalikoimamme on erittäin laaja, emme pysty esittelemään sitä täydessä laajudessaan verkkosivuillamme. Voit tutustua osaan tuotteista mm. kuvastojen kautta tai shopin puolella. Parhaiten saat tuotetiedot soittamalla suoraan meille. Meiltä saat myös ideointi- ja suunnitteluapua.

Olemme rohkea innovaattori: Haemme joka vuosi uusia ideoita erilaisilta messuilta ympäri maailmaa, koska haluamme, että sinä erotut parhaaksesi joukosta. Heitä meille haaste ja lähdetään yhdessä rakentamaan mielikuvaa yrityksestänne.

Ekologiset ja eettiset toimintaperiaatteet ohjaavat vahvasti toimintaamme. Alihankkijoinamme toimivat kumppanit on valittu siten, että tarkastus esim. työntekijöiden työolojen ja mahdollisimman ekologisesta toimintatavasta tapahtuu paikan päällä, luotettavasti ja toistuvasti.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä, Henry Fordin katu 5 K, jossa ovat myös näyttelytilat ja varasto. Olette tervetulleita käymään toimistollamme. Katso osoite kartalla. Toimimme valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti. Dun & Bradstreet on luokitellut yrityksemme korkeimpaan AAA luottoluokitusluokkaan vuodesta 1996 lähtien.